joomla templates top joomla templates template joomla

Opleiding

Gepost in LeerlingenOrkest

Chr. Muziekvereniging Juliana wil graag nieuwe leden! De muzieklessen van Juliana worden verzorgd door Stichting Opleiding Amateur Muziek (SOAM) en vinden op Marken plaats. De lessen worden gegeven door leraren van de SOAM en worden wekelijks gegeven. Lessen voor het A-diploma duren 20 minuten, en voor het B-diploma (en verder) duren 30 minuten. Het seizoen loopt van januari tot december, maar er is een mogelijkheid om gelijk met het schoolseizoen in te stappen (vanaf september). Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. De lestijden worden in overleg met de muziekleraar afgesproken. Tijdens de muzieklessen werk je toe naar een examen. Deze worden door de SOAM georganiseerd en vinden 2 keer per jaar plaats (in de regio). De leerlingen kunnen hun A, B, C en D diploma halen.

Kosten

De kosten van de lessen variëren per lessoort. Alle lessen worden gesubsidieerd door Juliana. De kosten voor de lessen voor het A/B-diploma zijn €421,- en voor het C/D-diploma is dat €470,-. Dit is voor 40 lessen per jaar. De betaling kan ineens gebeuren of in een regeling van 3 termijnen. De kosten van de examens en het lesmateriaal worden vergoed door Juliana.

Leerlingen en docenten

In 2013 hebben 8 leerlingen les bij Juliana. Rebecca en Amy krijgen les op de hoorn van Petra Been. Désiree en Ellis krijgen les op bugel/cornet van Thomas Piet. Wendy, Bo en Marieke krijgen saxofoonles van Trinus de Vries. Maikel, Ruben, Aaron, Nathan en Job krijgen van Sander van Truijen slagwerkles!

 Nieuwsgierig geworden? Of wil je meer informatie over de opleidingen bij Juliana? Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30