joomla templates top joomla templates template joomla

Opleiding

Gepost in LeerlingenOrkest

Chr. Muziekvereniging Juliana wil graag nieuwe leden! De muzieklessen van Juliana worden verzorgd door Stichting Opleiding Amateur Muziek (SOAM) en vinden op Marken plaats. De lessen worden gegeven door leraren van de SOAM en worden wekelijks gegeven. Lessen voor het A-diploma duren 20 minuten, en voor het B-diploma (en verder) duren 30 minuten. Het seizoen loopt van januari tot december, maar er is een mogelijkheid om gelijk met het schoolseizoen in te stappen (vanaf september). Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. De lestijden worden in overleg met de muziekleraar afgesproken. Tijdens de muzieklessen werk je toe naar een examen. Deze worden door de SOAM georganiseerd en vinden 2 keer per jaar plaats (in de regio). De leerlingen kunnen hun A, B, C en D diploma halen.

Kosten

De kosten van de lessen variëren per lessoort. Alle lessen worden gesubsidieerd door Juliana. De kosten voor de lessen voor het A/B-diploma zijn €421,- en voor het C/D-diploma is dat €470,-. Dit is voor 40 lessen per jaar. De betaling kan ineens gebeuren of in een regeling van 3 termijnen. De kosten van de examens en het lesmateriaal worden vergoed door Juliana.

Leerlingen en docenten

In 2013 hebben 8 leerlingen les bij Juliana. Rebecca en Amy krijgen les op de hoorn van Petra Been. Désiree en Ellis krijgen les op bugel/cornet van Thomas Piet. Wendy, Bo en Marieke krijgen saxofoonles van Trinus de Vries. Maikel, Ruben, Aaron, Nathan en Job krijgen van Sander van Truijen slagwerkles!

 Nieuwsgierig geworden? Of wil je meer informatie over de opleidingen bij Juliana? Neem vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LeerlingenOrkest

Gepost in LeerlingenOrkest

Chr. Muziekvereniging Juliana heeft zich tot doel gesteld om een actief beleid te voeren m.b.t. het werven van nieuwe leden. Hiervoor hebben wij een leerlingen orkest. De kracht van dit orkest is dat ALLE leeftijden hierin kunnen meespelen; dus van 8 tot 88 jaar en van elk niveau. Of je nu net begint of in het verleden al jaren hebt gespeeld. Het opleidingsorkest is de opstap naar het groot orkest. 

Over het algemeen mogen leerlingen na 1 jaar les meespelen in het opleidingsorkest. Als zij hun HaFaBra diploma B hebben gehaald mogen zij de overstap maken naar het grootorkest. Uiteraard mogen zij dan nog gewoon mee blijven spelen bij het opleidingsorkest.

Samen muziek  maken én plezier maken; dat is de kracht van het jeugdorkest. Onder leiding van Sascha Ewoud wordt er elke vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur gerepeteerd in dorpshuis Het Trefpunt. De leerlingen repeteren voor de optredens die zij gedurende het jaar geven. Zo speelt het opleidingsorkest tijdens het donateursconcert en het koffieconcert van de havenfeesten, maar worden zij ook gevraagd voor de jeugddienst in de kerk en bijvoorbeeld de kerstmarkt! Om het nog leuker te maken gaan de leerlingen ook regelmatig gezellige dingen doen samen, zoals een uitje naar Walibi World!

Nieuwsgierig geworden?? Kom eens kijken tijdens een repetitie of optreden! Het is uiteraard ook mogelijk om vrijblijvend informatie aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.