joomla templates top joomla templates template joomla

Contact

Voor contact stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Historie

Gepost in Nieuws

Historie

Het Christelijk 
Fanfarekorps “Juliana” werd op 10 mei 1910 opgericht. Dit gebeurde nadat muziekgezelschap “Olympia” uit Monnickendam een aantal muzikanten uit Marken opriep om te spelen tijdens de festiviteiten rondom de geboorte van
 Prinses Juliana in 1909. De bij oprichting 8 heren tellende vereniging groeide aanvankelijk niet snel, in 1933 waren er nog slechts 15 leden, maar op den duur groeide de fanfare uit tot het huidige formaat. Hiernaast introduceerde Hein Zeeman tientallen jaren geleden tijdens een optreden het slagwerk en 40 jaar geleden was hij mede oprichter van de drumband. De drumband kreeg in de loop der jaren zelfs een extra jeugd drumband. Later werd de drumband de mallet-band, welke in die vorm nu nog steeds bestaat.

1001 g

Foto en Video

Gepost in Nieuws

Foto & Video

Via het menu aan de rechterkant van deze pagina kunt u afbeeldingen en filmpjes bekijken van onze activiteiten; een aantal hiervan gaan ver terug de geschiedenis in!

Regelmatig verschijnen er nieuwe foto's en filmpjes van activiteiten onze muziekvereniging.

Mocht u ook in het bezit zijn van foto's van vroeger of nu, dan ontvangen wij die graag! U kunt ze altijd opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

Gepost in Nieuws

 

Agenda
    • 25 en 26 augustus 2022: Start repetities 
    • 17 september 2022: Kick Off boek J. Nelson op Museumplein (*)
    • Medio september 2022: 50 jaar Malletband 
    • 5 november 2022: SAStiVAL in Sassenheim LLO
    • 12 november 2022: Najaarsconcert 
    • 10 juni 2023: Korendag
    
   De hele agenda 2022 is onder voorbehoud…
   Samen met Malletband
 

 

Meer artikelen...